Prøv en massage hos Klinik Bodywork, hvis du har ondt i din krop, som f. eks. smerter i skuldre, ryg, nakke eller lænd.

– Smertebehandlinger hos Klinik Bodywork:

Hos Klinik Bodywork kan du af en erfaren massør få hjælp til lindring af en bred vifte af smerter og muskelspændinger i kroppen. Via fysiurgisk massage i rolige og afslappende omgivelser, kan du nedsætte stress-niveauet og opleve mere overskud med øget velvære og bevægefrihed. En dygtig massør kan få din krop til at slappe af, hvor du er anspændt og vise dig øvelser, hvis du har muskelære ubalancer. Kunne du tænke dig at prøve effekten af sådan en klassisk bodywork-massage?

Du er meget velkommen til at ringe til klinikken på 9199 8988, hvis du står og har brug for en massør til behandling af et specifikt problem.

Oplever du smerter i bevæge-apparatet? Eller begrænser smerter din hverdag og bevægelsesfrihed?

En meget stor andel af den voksne befolkning i Danmark vil på et eller andet tidspunkt opleve smerter i lænden, nakken eller i kroppen.

Smerter kan være til stor gene i en travl hverdag, hvis kroppen begynder at kræve for stor en del af din opmærksomhed. Og for at øge dit fysiske og mentale overskud, kan det derfor være meget gavnligt at give din krop en lille hvilestund på en behagelig briks, hvor massøren tager sig af dine spændinger, myoser og infiltrationer én efter én i et tempo, der er tilpasset dit behov.

Behandlingen tilrettelægges og tilpasses som udgangspunkt målrettet til dit problem og dine ønsker. Og du er med til at bestemme, om du ønsker nogle få øvelser med hjem eller har mest behov for at lægge ansvaret fra dig i et lille stykke “rekreationstid”.

Du kan bestille tid 24 timer i døgnet via onlinebooking  her.

– Behandlinger af hovedpine eller nakkesmerter:

Du kender det godt. Spændingerne i nogle af dine ca. 20 nakkemuskler er taget til i løbet af dagen. Eller måske har du gået med disse spændinger i flere dage, uden at bemærke, at kroppen egentlig spænder op?

Åh nej! -Det sætter sig som hovedpine, som kan være vældig irriterende! Kunne det så ikke være fantastik at møde en person, som har brugt over 20 år på at få genstridige nakker til at falde mere til ro? Udover at give dig nakke- og hovedbundsmassage prøver jeg hos Klinik Bodywork at finde frem til, hvad der skaber din hovedpine, så du kan vinke farvel til den, eller kan finde ud af, hvad der måske kræves af forebyggelse på længere sigt. (Det kan være forskelligt ved hovedpine, hvilken indsats der skal gøres, for at denne hovedpine forsvinder).

-Prøv vores nemme onlinebooking, hvor du f. eks. kan vælge mellem “Massage & Bodywork” eller “Students neck”.

– Behandling af lændesmerter eller rygsmerter:

Som følge af ensidig brug, stillesiddende arbejde eller uhensigtsmæssig belastning kan der opstå udfordringer i lænd eller ryg, som kræver behandling, øvelser eller udstræk for at blive bedre.

Prøv at få løsnet op i din krop ved at blive æltet godt igennem og strukket ud på måder, du måske ikke har prøvet før. (Du kan altid sige fra, -bare helt rolig…). En professionel massør kender ryggens muskler og tager sig især af dem, der ikke vil samarbejde med resten af ryggen. Med en kombination af triggerpunktsbehandling, fysiurgisk massage og muskel-tests afdækkes og korrigeres ubalancer tilpasset dit behov og din fysik.

-Prøv følelsen af at komme til behandling og bare kunne mærke sin krop slappe af på en mere naturlig måde.

Hvad koster massage?

Priserne på massage hos Klinik Bodywork begynder ved 200kr for 25 minutters Massage & Bodywork, og er inkluderer lån af nyvasket håndklæde og betræk. Du kan se de forskellige priser og ydelser her på hjemmesiden (under Massage & Bodywork) eller på https://bodywork.onlinebooq.dk.

 

Nogle eksempler på, hvad klinikken kan hjælpe med:

  • Skuldersmerter og nakkesmerter
  • Ondt i ryggen, lænden, i armene, håndleddet eller fødderne
  • Spændingshovedpine og stress

​Du kan bestille tid til en afspændende massage online her.
Du kan også ringe på tlf. 9199 8988 eller skrive en e-mail til info@klinik-bodywork.dk.
-Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

 

Hos Klinik Bodywork vil du opleve god service og solidt håndværk, under alle behandlinger.

Jeg kan gerne komme med anbefalinger til den behandling og massage som jeg tror vil give det bedste/ønskede resultat. (Der arbejdes på årsagssammenhænge i forhold til smerter generelt).

Feedback under selve behandlingen kan optimere forløbet. Da det er vigtigt, at behandlingen føles rar for din krop, også selvom du kan opleve smerte.

Vent helst ikke til sidste øjeblik, da det er bedst, at tage smerter og spændinger i opløbet, så du ikke pludselig risikerer at stå med langvarige og fremskredne kroniske smerter.

Husk at du med fordel kan kombinere behandlingens indsats med din egen indsats derhjemme. Du har jo stadig et ansvar for din egen krop, mens du bliver guidet til en mere mobil og smertefri version af din krop.