Behandlinger af massør hos Klinik Bodywork
​- ondt i lænden og andre smerter

Har du ondt i lænden? Og begrænser rygsmerter din hverdag og bevægelsesfrihed?

Hos Klinik Bodywork i Odense kan jeg som professionel og erfaren massør hjælpe dig med en bred vifte af smerter og spændinger i kroppen.

Via fysiurgisk massage i et roligt og afslappende miljø, vil du opleve mere overskud og et øget velvære. En erfaren massør kan få din krop til at føles som ny. Skal jeg hjælpe dig godt på vej til et liv uden smerter?

Så læs med her og bliv lidt klogere på, hvad jeg blandt andet kan hjælpe dig med. Nedenstående punkter er blot eksempler på nogle af de problemer, som mine kunder hyppigst henvender sig med.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 91 99 89 88, hvis du står og har brug for en massør til behandling af et specifikt problem.

Ondt i lænden & rygsmerter

En meget stor andel af den voksne befolkning i Danmark vil på et eller andet tidspunkt opleve smerter i lænden eller i ryggen generelt.

Faktisk er det helt normalt, at man i perioder har smerter – dog kan smerterne være til stor gene i en travl hverdag, hvor man måske ikke har tid til at slappe ordentligt af.

Her er mit råd helt klart at give dig selv og din krop tid til at komme til hægterne igen – eksempelvis med en virkningsfuld og fysiurgisk massage her hos mig, hvor vi tilrettelægger behandlingen målrettet til dit problem.
Massage vil både give dig overskud på den fysiske og mentale konto.

Hovedpine behandling

Du kender det godt. Spændingerne er taget til i løbet af dagen. Måske har du gået med disse spændinger i flere dage, uden at bemærke, at kroppen egentlig spænder op.

Det sætter sig som hovedpine, og det kan være vældig irriterende. Det er vigtigt, at få løst op få de spændinger fordi det kan hjælpe på hovedpinen og få den til at forsvinde.

Wellness behandlinger

Der er mange gode behandlinger man kan få som kunde når kroppen værker. Vi ved alle at smerter i kroppen ikke nødvendigvis er rare at gå med. Derfor skal man som kunde vælge den behandler man har det bedst

Ved klinikbodywork.dk tilbydes der en lang række behandlinger, hvor der er fokus på, hvordan kroppen egentlig har det.

Hvordan kan vi som behandlere hjælpe dig med de skavanker og smerter du måtte have, så det igen bliver rart at være i din egen krop.

Nakkesmerter

Mange danskere oplever disse smerter i løbet af deres liv. Det kan være en fordel, at lave strækøvelser for disse smerter.

Hvis der er tale om mere kroniske smerter, er det en fordel, at få løsnet op for disse smerter, så man igen kan bevæge sin nakke på bedste vis.

Smerter i lænden

Der kan også være udfordringer i både lænd og ryg, som kræver behandling. Som behandler kan vi tage fat på netop dette område, og koncentrere os om at kunne massere og løsne op for disse spændinger. Det vil lette de smerter man evt. kan opleve i lænden. Det føles så dejligt, at komme til behandling og bare kunne mærke sin krop slappe af på en mere naturlig måde.

Husk også det kan være en fordel at lave daglige øvelser for lænden, såfremt din behandler også vil anbefale dette. Så er der en større chance for, at den behandling du har fået vil være mere effektiv

Rygsmerter

Når man som kunde oplever smerter i ryggen skyldes det ofte diverse spændinger, der sidder og generer. Prøv en body-work massage, hvor hele kroppen bliver masseret igennem. For udfordringer med ryggen kan også stamme fra smerter i både nakke og skuldre. Der er også mulighed for at booke en triggerpoint/mobiliserings behandling, hvor man direkte går ind og trykker på muskulære knuder. Det er en meget effektiv behandling.

Når man snakker om hovedpine behandling tager vi først en snak med dig som kunde. Det er forskelligt vedrørende hovedpine behandling, hvilken indsats der skal gøres, for at denne hovedpine forsvinder.

En massage af hele kroppen kan være en effektiv hovedpine behandling, da hovedpine kan skyldes muskelsmerter andre steder i kroppen.

Hvad koster massage?

Priserne på massage afhænger naturligvis af, hvilken type behandling du har brug for. Du kan se alle mine priser her på hjemmesiden under menuen behandlinger.

En massør kan løsne op for generende smerter – effektiv behandling i Odense

Smerter i muskler og led kan skyldes mange ting. Et stillesiddende arbejde, hårdt fysisk arbejde eller et aktivt liv med meget træning og sport kan alt sammen have en indvirkning på dine muskler og led.

Udover at behandle lænd og ryg kan jeg blandt andet også hjælpe med:

  • Skuldersmerter
  • Ondt i nakken
  • Spændingshovedpine

​Du kan bestille tid til en afspændende massage online her.
Du kan også ringe på tlf. 91 99 89 88 eller skrive en e-mail til info@klinik-bodywork.dk.
Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

 

Book tid til hovedpine behandling gennem massage, og oplev hvordan smerterne aftager. En hovedpine behandling er subjektiv fra kunde til kunde. Det kan være du selv har forslag til hvilken behandling der kunne være mest effektiv. Vi vil også gerne komme med anbefalinger til den behandling og massage som vi tror vil give det bedste resultat. Der arbejdes på årsagssammenhænge i forhold til smerter generelt.

Hvis du ønsker nakkesmerter behandling er det bestemt også et område vi kan hjælpe med. Når vi udfører nakkesmerter behandling går vi ind og tager fat om selve årsagen til disse smerter. Vi tager en snak for at høre dig ad, hvornår det startede og hvad der kunne være den udløsende faktor. Feedback under selve behandlingen er også afgørende. Det er vigtigt, at behandlingen føles rar for din krop, også selvom du kan opleve smerte.

Ved nakkesmerter behandling er det både mindre spændinger og mere kroniske vi behandler. Massagen kan indeholde strækøvelser, og der kan også arbejdes med ledmobiliseringer.

Kom til os for nakkesmerter behandling, og vent helst ikke til sidste øjeblik. Det bedste er, at tage nakkesmerter behandling i opløbet, så du ikke risikerer at stå med kroniske smerter.

Ved nakkesmerter behandling er der god hjælp at hente.

Husk at du kan kombinere behandling nakkesmerter med vores indsats samt din egen indsats derhjemme.

Det gælder ligeledes behandling af hovedpine, hvor både kunden og behandlerens indsats er afgørende for et godt resultat. Du har stadig et ansvar for din egen krop.

Ved behandling rygsmerter kan man selv være medbestemmende til hvor meget behandleren skal tage fat. Det kan dog betale sig at få massage i dybden, specielt hvis der er mange spændinger.

Det er vigtigt ved behandling af rygsmerter, at du får opnået et resultat, hvor det bliver lettere at være i din egen krop. Eller at du helt kan slippe smerterne der er i din krop.

Husk også de daglige øvelser ved behandling af nakkesmerter. Vi kan give dig den dybdegående behandling og gerne af flere omgange. Men når behandlingen er slut kan det være en fordel at fortsætte med strækøvelser, såfremt din behandler også er enig i dette.

Hos os vil du opleve god service og solidt håndværk, når vi udfører vores behandlinger. Vi servicerer alle danskere, der har et behov for lindring af smerter.