Behandlinger af massør hos Klinik Bodywork
​- ondt i lænden og andre smerter

Har du ondt i lænden? Og begrænser rygsmerter din hverdag og bevægelsesfrihed?

Hos Klinik Bodywork i Odense kan jeg som professionel og erfaren massør hjælpe dig med en bred vifte af smerter og spændinger i kroppen.

Via fysiurgisk massage i et roligt og afslappende miljø, vil du opleve mere overskud og et øget velvære. En erfaren massør kan få din krop til at føles som ny. Skal jeg hjælpe dig godt på vej til et liv uden smerter?

Så læs med her og bliv lidt klogere på, hvad jeg blandt andet kan hjælpe dig med. Nedenstående punkter er blot eksempler på nogle af de problemer, som mine kunder hyppigst henvender sig med.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 91 99 89 88, hvis du står og har brug for en massør til behandling af et specifikt problem.

Ondt i lænden & rygsmerter

En meget stor andel af den voksne befolkning i Danmark vil på et eller andet tidspunkt opleve smerter i lænden eller i ryggen generelt.

Faktisk er det helt normalt, at man i perioder har smerter – dog kan smerterne være til stor gene i en travl hverdag, hvor man måske ikke har tid til at slappe ordentligt af.

Her er mit råd helt klart at give dig selv og din krop tid til at komme til hægterne igen – eksempelvis med en virkningsfuld og fysiurgisk massage her hos mig, hvor vi tilrettelægger behandlingen målrettet til dit problem.
Massage vil både give dig overskud på den fysiske og mentale konto.

Hvad koster massage?

Priserne på massage afhænger naturligvis af, hvilken type behandling du har brug for. Du kan se alle mine priser her på hjemmesiden under menuen behandlinger.

En massør kan løsne op for generende smerter – effektiv behandling i Odense

Smerter i muskler og led kan skyldes mange ting. Et stillesiddende arbejde, hårdt fysisk arbejde eller et aktivt liv med meget træning og sport kan alt sammen have en indvirkning på dine muskler og led.

Udover at behandle lænd og ryg kan jeg blandt andet også hjælpe med:

  • Skuldersmerter
  • Ondt i nakken
  • Spændingshovedpine

​Du kan bestille tid til en afspændende massage online her.
Du kan også ringe på tlf. 91 99 89 88 eller skrive en e-mail til info@klinik-bodywork.dk.
Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.